İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi

Hastalar İçin "Bahara Merhaba Pikniği" Düzenlendi.

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

Hastalar İçin "Bahara Merhaba Pikniği" Düzenlendi.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne bağlı Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ( TRSM)  tarafından "2. Bahara Merhaba Pikniği" organize edildi

Kemalpaşa TRSM tarafından bu yıl 2. si düzenlenen  Bahar Şenliğinde, TRSM çalışanları, hastaları ile Devlet Hastanesi yöneticileri bir araya geldi.

"Hastalarımızı memnun etmek için tüm ekibimiz özveriyle çalışıyor"

Kemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu yaptığı açıklamada, TRSM hastalarının sosyal ortama uyum sağlaması, kendilerini ifade etmeleri ve özgüvenlerini sağlamaları için bu tür etkinliklerin önemini belirtti.

Op. Dr. Fesçekoğlu; " Hastalarımızı memnun etmek için tüm ekibimiz özveriyle çalışıyor. Özellikle Hastanemize bağlı TRSM de görev yapan hekim ve diğer sağlık çalışanlarımız, hastalarının tedavi süreçlerinde moral ve motivasyonlarını en iyi seviyede tutmak, sosyal çevre ile olan ilişkilerini daha da güçlendirmek amacıyla sürekli etkinlik düzenliyorlar. Bugünde düzenlenen piknikle hastalarımızı ve  bizleri bir araya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kemalpaşa Park Orman Tesislerinde gerçekleştirilen piknikte mutlu ve eğlenceli vakit geçiren  hastalar çeşitli sportif faaliyetlerde bulunarak gönüllerince eğlendiler.